Over Vivare

Waarom we bestaan en wat we willen bereiken

Bekijk hier

image

Met 55.000 huurders is Vivare één van de grootste woningcorporaties van Oost-Nederland. In deze regio zetten wij ons iedere dag in om zoveel mogelijk mensen een goed en betaalbaar (t)huis te geven. Zodat kwetsbare mensen en mensen met een bescheiden inkomen ook prettig en veilig kunnen wonen.

We hebben een uitdagende maatschappelijke opdracht en dit doen wij niet alleen. We werken samen met bewoners, gemeenten, de overheid en ook aannemers en organisaties met specialistische kennis. We bundelen onze krachten om onze doelstellingen te behalen. Vivare is ingedeeld in vier directies met elk een eigen vakkundigheid: Klant, Vastgoedregie, Portfolio & Organisatie en Financiën.

Onze strategie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Onze ambities en doelen zijn een logische voortzetting van waar we eigenlijk altijd mee bezig zijn: doen wat nodig is voor onze huurders, hun woningen en de wijken. We gaan dan ook door op de koers die we de afgelopen jaren hebben ingezet. Voor de komende jaren hebben we onze doelen aangescherpt door te kijken naar wat maatschappelijk actueel is en naar wat onze omgeving daarin van ons verwacht. Wie we zijn en waar we voor staan, zit al jaren in onze genen.

Lees onze ‘Strategie 2020 – 2025 Verbinden en samenwerken’

Op de hoogte blijven van het carrière-aanbod van Vivare? Ga naar onze LinkedIn-pagina en volg ons!